Despre Folia Transparenta pentru Inchideri Terase

Folie Terasa CRISTAL FLEX®

Folie din PVC transparent, flexibila, tratata anti UV, extrem de rezistenta la conditii climatice extreme, in intervalul de temperaturi cuprins intre -20ºC  si +70ºC. Toate acestea ii confera o durata mare de viata pastrandu-si aspectul si caracteristicile initiale. 

Folie terasa CRISTAL FLEX® pentru orice anotimp !

Atunci cand vremea se inrautateste, puteti petrece timpul pe terasa , foisorul sau balconul dvs. daca optati pentru inchidere cu folia transparenta CRISTAL FLEX® . Aceasta varianta este una ieftina in comparatie cu alte solutii si poate avea durata mare de viata daca este utilizata, manipulata si depozitata corespunzator. 

Folie terasa CRISTAL FLEX® pentru aplicatii diverse !

Folia din PVC Transparent , CRISTAL FLEX® , este dezvoltata special pentru, inchiderea si protectia teraselor, foisoarelor sau balcoanelor, la geamuri pentru corturi de evenimente, corturi expozitionale, corturi depozitare, corturi industriale sau corturi pentru camping, aplicatii nautice, protectie la soare,  intemperii si in general in toate celelalte aplicatii in care vizibilitatea este esentiala. 

Folie terasa CRISTAL FLEX® in multiple variante si alternative!

Folia pentru terase CRISTAL FLEX® este disponibila in mai multe variante de grosime (0.3 mm0.4 mm0.5 mm0.65 mm , 0.8 mm, 1,00 mm), precum si mai multe variante de latime (1.37 m, 1.4 m, 1.5m , 1.8 m, 2.0 m si 2.2 m) acoperind orice nevoie ati avea.Pentru aplicatii speciale va putem oferi materiale speciale, necesare in realizarea proiectului dvs., High Transparency, Low Shrink, Flame retardant, Square, Nautic.

Trebuie doar sa ne contactati folosind formularul de contact

Caracteristici
Compositie PVC PVC PVC
Grosime 400 μm 650 μm 800 μm
Greutate 500 g/m² 819 g/m² 1000 g/m²
Densitate 1,25 g/cm³ 1,25 g/cm³ 1,25 g/cm³
Rezistenta la tractiune L: 180 Kg/cm²
T: 168 Kg/cm²
L: 230 Kg/cm²
T: 220 Kg/cm²
L: 250 Kg/cm²
T: 235 Kg/cm²
Alungire pana la rupere L: 430 %
T: 465 %
L: 270 %
T: 300 %
L: 270 %
T: 300 %
Rezistenta la temperatura -20 ºC / +70 ºC -20 ºC / +70 ºC -20 ºC / +70 ºC
Procent contractie <3% <3% <3%
Rezistenta la UV Blue scale > 5 Blue scale > 5 Blue scale > 5

*Preturile sunt fara TVA 

Folie terasa CRISTAL FLEX® usor de manipulat si prelucrat !

Foliile pentru terase CRISTAL FLEX® pot fi sudate / lipite cu aer cald, curent de inalta frecventa, ultra sunete, impuls electric sau adezivi speciali. 

Folie terasa CRISTAL FLEX® - DIY

Inchiderea terasei o puteti face singuri achizitionand: Folia TransparentaBanda intarire (latime de: 5 cm, 10 cm sau 20 cm ), Capse OvaleBride RotativeAdezivul sau apeland la unul dintre confectionerii din zona dvs. pentru o inchiderea a terasei cu capse ovale si bride rotate sau cu rulou. 


capse ovale inchidere terasa

bride inchidere terasa

Banda inchidere terasa


Pentru detalii sau intrebari despre folia transparenta CRISTAL FLEX®, va rugam sa ne contactati.