Plata, livrare si retur

Cum gasesc folia pvc transparenta potrivita ?

- pentru Folia Transparenta din PVC , exista criterii de selectie: dupa grosimea si latimea acestuia.

- de asemenea va stam la dispozitie, prin consultantii nostrii, pentru a va da toate detaliile necesare si pentru a va indruma in alegerea cea mai potrivita, conform cu necesitatile si exigentele dumneavoastra. Ne puteti contacta prin email, telefonic sau prin fax.

Cum comand ?

- puteti comanda produsul dorit, direct din site-ul nostru prin adaugare la cos, prin formularul de contact, prin telefon sau fax.

Cum platesc ? 

Puteti plati astfel:

1. Plata Ramburs

- trimitem colete cu plata ramburs

- se plateste la curier in momentul primirii produsului.

3. Plata prin OP / depunere numerar:

-solicitati factura proforma sau factura si achitati intr-unul din conturile noastre bancare, mentionate in factura.

Cum se livreaza produsele ?

Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat.

 Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 24 ore si 10 zile lucratoare din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) de catre unul din operatorii nostri.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 16:00

Atentie!   NU exista nici un cost suplimentar pentru ambalare/etichetare.

 

Care este termenul de livrare ?

Pentru produsele existente pe stoc, in cazul in care doriti plata ramburs, livrarea comenzii se face imediat dupa ce va confirmam existenta pe stoc.

In cazul in care alegeti plata in cont, livrarea se face imediat dupa confirmarea platii produsului pe mail.

Comenzile lansate Vineri se vor solutiona in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.

Pentru produsele care nu exista in stoc, se va comunica la cerere prin e-mail termenul de livrare.

Produsele pleaca zilnic de la magazinele noastre intre orele 14:00 – 16:00, termenul de livrare fiind intre 1-3 zile.

Livrare / Conditii retur

Retur simplu si rapid

Ai cumparat simplu, returnezi rapid!

Daca alegerea facuta nu te multumeste 100%, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, la noi ai 14 zile calendaristice de la primirea produsului sa returnezi produsul.

• Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

• Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014

• Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport .

Conditii generale pentru returul produselor vandute de COVERTEX SRL

Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa ne comunicati decizia de returnare. Puteti face acest lucru folosind una din urmatoarele cai de comunicare:

• Prin Email office@covertex.ro ; 

• Prin completarea formularului de retur - Formular retur

Dupa ce ne-ati informat, puteti pregati produsul pentru retur. Gasiti mai jos procedura de retur:

• Este necesar ca produsul returnat sa ajunga la COVERTEX SRL in termen de maximum 14 zile calendaristice din ziua in care l-ati primit (fie ca il aduceti personal sau il expediati prin curier la adresa: Str Aristide Demetriade 1/5 , Timisoara .

•Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, impreuna cu factura fiscala (sau o copie a acesteia);

Pentru rapiditate si siguranta formalitatilor de inregistrare si restiturie a sumelor achitate este indicata in primul rand metoda completarii si transmiterii formularului online sau pe adresa de mail mentionata mai sus.

In cazul in care nu exista posibilitati tehnice se poate apela si la completarea si comunicarea formularului offline, etc., dar nu este incurajata pentru ca pot aparea erori in completare ce duc la intarzieri in procesarea ei (timp petrecut la telefon cu clientul pentru a lamuri informatiile din documentul completat)

Produse care nu pot fi acceptate retur.

• Produsele vandute la metru : Produsele vandute la metro  si a fost necesara debitarea materialului dintr-o rola de material

• Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

• Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;

• Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale, nu la inscrierea comenzii sau la trimiterea confirmarii inscrierii acesteia.

Achizitiile facute in magazin nu beneficiaza de dreptul de retur (retragere din contract) conform OUG 34/ 2014. Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achizitie (comanda online,livrare sau ridicare din magazin). Pentru produsele achizitionate din magazin sau online care prezinta defecte in momentul livrarii (receptiei), clientul trebuie sa notifice in scris COVERTEX SRL in termen de 48 de ore de la livrarea produsului. Orice sesizare ulterioara, va fi procesata conform prevederilor garantiei. Pentru coletele care prezinta deteriorari vizibile ale amabalajului la livrarea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului..

• Daca toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, trebuie doar sa sigilati coletul si sa-l predati curierului pe care Dumneavoastra l-ati ales pentru a expedia coletul catre COVERTEX S.R.L.

• Nu uitati sa ne furnizati contul bancar (IBAN) in care doriti sa va restituim contravaloarea produsului returnat.

• IBAN-ul trebuie sa contina 24 de caractere (cifre si litere) si sa fie exprimat in RON;

• In cazul in care ati achitat produsul online, prin card bancar, va vom restitui suma aferenta produsului returnat in acelasi cont bancar din care ati efectuat plata.

Nu este contract incheiat la distanta si nu se acorda Consumatorului dreptul de retragere din contract in termen de 14 zile de la incheiere si nici alt drept de retur al produselor , acel contract in cadrul caruia Consumatorul ridica personal /intra in posesia produselor achizitionate in incinta depozitului fizic al COVERTEX SRL, magazin in care consumatorul are atat dreptul sa ceara, cat si posibilitatea sa obtina proba produselor (verificarea integritatii si testarea caracteristicilor tehnice) inainte de a le prelua /de a intra in posesia lor. Acest contract se considera incheiat in spatiul de depozitare al COVERTEX SRL, in prezenta simultana a Consumatorului si a profesionistului, la momentul in care consumatorul, dupa plata, accepta sa preia personal si efectiv produsele achizitionate, fara sa aiba importanta ca produsul a fost mai inainte precomandat sau rezervat in magazin de la distanta, sau ca s-a achitat anterior un avans, sau intreg pretul. Decizia Consumatorului de a prelua /de a intra in posesia fizica a produselor in depozitul COVERTEX SRL fara a mai cere efectuarea probei tehnice, nu schimba natura contractului; acesta ramane incheiat in spatiul comercial al profesionistului in prezenta simultana a partilor si nu da dreptul Consumatorului la retragere din contract sau la alt tip de retur al produselor achizitionate. Prezenta clauza se aplica atat pentru bunuri, cat si pentru servicii.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la numarul de telefon 0729.082.445 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa de e-mail office@covertex.ro

Cadrul Legal

Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014- privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.

-Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Pentru produsele returnate care prezinta urme de zgarieturi fine, pe carcasa sau pe suprafata produsului, returul va fi procesat prin procedura aplicarii diminuarii valorii produsului cu minimum 10-15%.

Returul va fi acceptat doar daca clientul plateste diminuarea valorii precizate sau contravaloarea aducerii produsului la starea initiala.

-In lipsa primirii produsului in cadrul termenului de 14 zile, cererea de retur va expira conform Capitolului IV, art 29, punctul 15 ( articol nou):

Art. 59 (secund) . - (1) Cu exceptia cazului in care furnizorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, utilizatorul final returneaza produsele sau le inmaneaza furnizorului sau unei persoane autorizate de furnizor sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat furnizorului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 58.

- Termenul retragere din contract este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de utilizatorul final inainte de expirarea perioadei de 14 zile si sunt livrate prin curier la adresa: Str. Aristide Demetriade 1/5, Timisoara sau au fost predate personal.